Stiri

Frankfurt LIVE: Noul Kia Sportage

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

sportage-9

Kia a prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt noua generatie a modelului Sportage, alaturi de noul model Optima. Agitatia de la standul Kia a fost justificata mai ales de prezenta, in premiera mondiala, a celei de a patra generatii a crossoverului sud-coreean.

Modelul este cu 40 de mm mai lung, cu 30 mm in plus in dreptul ampatamentului,  ceea ce se traduce instant intr-un spatiu interior mult mai generos. Din punct de vedere estetic, modelul ia calea unei identitati sportive, gratie liniilor stilistice GT Line, evacuarilor duble, deflectorului spate dar a si a noilor blocuri optice.

Crossover-ul Kia cu echiparea GT Line dispune exclusiv de un motor 1.6 turbo cu 177 cai putere si un cuplu maxim de 265 Nm. In ceea ce priveste linia de motorizari, mai putem intalni si propulsoarele natural aspirate de 1.6 cu 132 cai putere si cel diesel CRDi de 1.7 litri cu 115 cai putere.

Pentru mai multa putere, clientii pot opta pentru diesel-ul de 2.0 litri disponibil cu 136 de cai putere si 373 Nm sau 184 de cai putere si 400 Nm.  Clientii pot alege intre cutia de viteze manuala cu 6 raporate sau cutia automata cu dublu ambreiaj etajata in 7 rapoarte. Kia va incepe vanzarile europene ale noului Sportage in primul trimestru al anului viitor.

Share

Leave a Reply

eleven + 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373