Stiri

Frankfurt LIVE: Suzuki Baleno isi face debutul mondial

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Suzuki-Baleno-9

La cea de-a 66-a editie a Salonului Auto de la Frankfurt, Suzuki prezinta in premiera mondiala modelul Baleno, un hatchback compact.

Beneficiind de toata experienta companiei, de peste 60 de ani, in dezvoltarea si productia de masini compacte, noul Baleno vine cu un design puternic si elegant, interior si portbagaj spatioase, fiind echipat cu cele mai noi tehnologii.

Baleno respecta noul limbaj de design al marcii, “Liquid Flow”, care sugereaza o masa energetica de lichid in miscare. Exteriorul sportiv si elegant este completat de un interior confortabil, care ofera suficient spatiu pentru adulti atât pe locurile din fata, cât si pe cele din spate, cu un portbagaj de 355 litri, o referinta in acest segment.

Pentru un nivel ridicat de performante si fiabilitate, Suzuki Baleno este construit pe o platforma rigida, din materiale ultra usoare de ultima generatie si este echipat cu motorul turbo cu injectie directa Boosterjet de 1.0 litri si sistemul SHVS (Smart Hybrid Vehicle by Suzuki). Supus unor numeroase teste in Europa, Baleno ofera o experienta unica la volan, un amestec echilibrat intre performanta si confort. Noul Suzuki Baleno va fi disponibil pe piata europeana din primavara anului 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=RXs-98AiiSE

Share

Leave a Reply

2 × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373