Stiri

Frankfurt LIVE: Toyota C-HR concept, viitorul rival al lui Juke

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Toyota-C-HR-9

Toyota prezinta astazi, in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, o noua versiune a conceptului C-HR, la aproximativ un an distanta de la prezentarea primului C-HR concept in cadrul Salonului Auto de la Paris.

In acel moment, noul concept Toyota reprezenta o prima incursiune in viitorul model de serie ce va fi construit de marca nipona pentru a rivaliza cu Nissan Juke. Noua varianta a conceptului C-HR este in fapt o versiune de pre-productie a crossoverului ce va aparea in luna martie si va fi lansat pe piata odata cu Salonul Auto de la Geneva.

Vehiculul este construit pe platforma Toyota New Global Architecture, de la baza careia a plecat si noul Prius. Interesant este ca aceasta platforma utilizeaza un tren de rulare hibrid care are la baza un motor pe benzina cu o eficienta termala de peste 40%, o baterie litiu ion mult mai compacta decat actuala generatie de pe piata si un nou motor electric.

In termeni de design, nu incape indoiala ca noul concept C-HR o ia pe urmele lui Juke si prezinta o estetica futurista, care probabil nu-si va gasi in totalitate locul si pe modelul de serie. Doar daca privim la jantele de 21 inch, si vom realiza ca de la concept pana la productie vor mai fi cateva lucruri de pus la punct, chiar daca Toyota a vorbit despre C-HR ca o versiune de pre-productie. In plus, marca nipona nu a prezentat nicio imagine cu interiorul acestui prototip.

Share

Leave a Reply

4 + four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373