Stiri

Gazprom a inaugurat o benzinarie pe A1

De 28 iunie 2013No Comments

Gazprom a intrat pe piata din Romania cu o noua statie de benzinarie inagurata oficial pe autostrada A1, la km 59. Celebrul brand rusesc care reprezinta una dintre cele mai mari companii din lume s-a folosit in acest scop de filiera sarbeasca.

Cu alte cuvinte, in Romania opereaza oficial grupul petrolier NIS, detinut de Gazprom, insa benzinariile vor purta numele brandului rusesc.  Noua benzinarie Gazprom survine celor deschise la Miercurea Sibiului, Sibiu, Arad, Oradea sau Vestem iar Romania este a doua tara din Europa, dupa Serbia, in care gigantul rus se extinde pe piata de carburanti.

Prezent la evenimentul desfasurat pe autostrada A1, Kirill Kravchenko, CEO NIS, a declarat ca intentia companiei este sa ajunga in timp la 200 de benzinarii in Romania. Intr-o prima faza, pana in 2015, Gazprom intentioneaza sa opereze cu 250 de statii in regiunea Balcanilor, dintre care 120 vor fi in Romania.

Conform informatiilor furnizate la fata locului, managementul retlei Gazprom din Europa de Est va fi asigurat de grupul sarb NIS. La evenimentul de inaugurare au participat si reprezentanti ai autoritatilor romane, printre care prefectul de Dimbovita, Victor Sanda, sau vicepresedintele Camerei Deputatilor, Viorel Hrebenciuc. In incheiere, reprezentantii Gazprom au sustinut ca marca rusa se va remarca prin calitatea superioara a carburantului si preturile mai mici.

Share

Leave a Reply

seventeen + 14 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373