Stiri

Geneva 2014 LIVE: Fiat Panda Cross

De 5 martie 2014No Comments

Fiat a lansat la Geneva noul Panda Cross, modelul de top din gama lui Panda. Pozitionat peste Panda 4×4, versiunea Cross utilizeaza totusi acelasi sistem de tractiune integrala si acelasi diferential blocabil.

In functie de necesitati, sistemul distribuie puterea intre puntea fata si cea spate. Mai mult, Panda Cross dispune de un sistem Hill Descent Control, care ajuta modelul in off-road. Designul exterior a fost adaptat performantelor noului model, cu bare de amarare noi, aripi proeminente, scut sau lumini de ceata redesenate.

Panda Cross ruleaza pe jante de 15 inch si beneficiaza la interior de sistemul infotainment Blue&Me precum si de accente din piele. Clientii pot alege intre motorul  0.9 litri TwinAir  cu 90 de cai putere si 1.3 Multijet de 80 cai putere.

Inginerii Fiat mai pun la bataie o cutie manuala cu 6 trepte, special dezvoltata pentru aceasta versiune, cu prima treapta scurtata, si o suspensie fata de tip MacPherson. De asemenea, bara de torsiune spate a fost adaptata pentru sistemul 4×4. {gallery}Panda Cross{/gallery}

Share

Leave a Reply

14 + 3 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373