Stiri

Geneva Live: Aston Martin vine cu o surpriza, Lagonda Vision Concept

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Aston Martin a prezentat astazi la Salonul Auto de la Geneva un concept surpriza: Lagonda Vision, practic o noua incercare pe care marca britanica doreste sa o faca in directia renasterii legendarului brand Lagonda. Prin noul Lagonda Vision, Aston Martin reitereaza ideea unui brand auto cu zero emisii dar cu o istorie in spate. Cel putin acest lucru lasa sa se intrevada conceptul prezentat la Geneva.

Pornind la drum cu o estetica in care temele futuriste sunt la ele acasa, vehicul dispune de un pachet de baterii montat in podea, cat sa tina centrul de greutate jos, Lagonda Vision ofera un spatiu interior generos pentru patru ocupanti adulti si face apel la o serie de elemente de inalta calitate, precum insertiile din fibra de carbon, covorasele din matase, tapiteria din lana prelucrata manual sau placile ceramice.

Daca exteriorul impune cateva limite formelor neconventionale, interiorul este o putra calatorie in viitor, unde minimalismul si felul in care luminqa patrunde in habitaclu reprezinta bazele conceptuale ale designului.

Studiul de design depaseste granitele conventionale ale luxului si patrunde intr-un univers necunoscut. Cu toate acestea, Aston Martin planuieste sa puna conceptul pe linia de productie din 2021. Daca se vor tine de cuvant, Lagonda va mai primi un SUV si un coupe la 2 ani distanta dupa ce Vision Concept va fi fost realitate. Din punct de vedere tehnic, conceptul promite o autonomie de 650 km, insa Aston nu a dorit sa ofere alte specificatii despre noul sau vehicul.

Share

Leave a Reply

three + eleven =