Stiri

Geneva Live: Audi prezinta noul E-Tron SUV

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

In luna august a acestui an, Audi va lansa primul sau SUV electric, intruchipat intr-o varianta de pre-productie astazi la Salonul Auto de la Geneva. Audi E-Tron Electric SUV a flancat noua generatie a sedanului A6 in standul marcii din complexul Palexpo.

Pana la finele lui august, marca germana va testa 250 de prototipuri ale noului E-Tron, marcate de un camuflaj special care insa nu ascunde formele masinii. Noul SUV electric beneficiaza de linii usor sportive, puse in valoare de grila noua si LED_urile agresive care insotesc noile blocuri optice.

Interiorul promite un spatiu interior generos pentru cinci pasageri adulti. Din pacate, Audi nu a oferit detalii despre trenul de rulare electric, care promite insa un quattro electric cu autonomie generoasa. Oficialii marcii au lasat sa se inteleaga ca in 30 de minute de incarcare, SUV-ul electric se poate incarca suficient de mult pentru o calatorie lunga.

Cel mai probabil, modelul va avea o autonomie in noul ciclu de testare de 500 km si circa 400 cai putere obtinuti prin aportul a trei propulsoare electrice.

Share

Leave a Reply

seventeen − 13 =