HighlightStiri

Geneva Live: BMW Concept M8 Gran Coupe

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

de Teodor Stefan

Cu ocazia prezentarii conceptului M8 Gran Coupe, premiera mondiala la Geneva, BMW a confirmat ca noul Seria 8 Coupe si Gran Coupe vor debuta, ca modele de serie, anul viitor.

„Narile” ce domina partea frontala si evacuarile circulare (4 la numar), de asemenea aurite, sugereaza „exclusivitate”, in timp ce LED-urile hexagonale pentru rularea pe timp de zi amintesc de modelul de curse M8 GTE.

Fantele de aerisire sunt realizate din fibra de carbon si plastic pentru a mentine greutatea masinii cat mai scazuta. Si plafonul este realizat din acelasi material compozit. Portbagajul se termina elegant intr-un eleron (cele doua elemente fac, practic, corp comun), linia generala a conceptului M8 Gran Coupe respectand proportiile concept car-ului 8 Series.

Pentru moment, BMW nu a oferit detalii tehnice. Cel mai probabil, noul coupe Seria 8 va debuta oficial la Salonul Auto de la Paris, din toamna, urmand ca M8-ul Gran Coupe de serie sa aiba premiera mondiala la Geneva in 2019. Gama va fi completata de Seria 8 Cabrio, aceasta versiune fiind surprinsa deja in cateva fotografii-spion.

Share

Leave a Reply

13 + four =