Altele

Geneva LIVE: Mazda dezvaluie noul CX-5 Europei

De 7 martie 2017No Comments

Mazda sarbatoreste a 50-a participare la Salonul Auto de la Geneva cu premiera europeana a noului Mazda CX-5, a doua generatie a popularului SUV. Totodata, in centrul atentiei la standul producatorului japonez se vor vor mai aflaMazda CX-3 2017 si Mazda2 2017, cele mai noi editii  pentru clasele SUV-B si supermini.

Noul CX-5 imbunatateste punctele forte care au facut din generatie curenta cel mai bine vandut model Mazda din Europa. Caracteristicile Jinba-Ittai ale primului model cu gama completa de tehnologii SKYACTIV au evoluat in concordanta cu filosofia centrata pe sofer a producatorului, pentru a le oferi si pasagerilor senzatia de unitate cu masina. Astfel, habitaclul cu dotari intuitive are un plus de confort si o ergonomie imbunatatita, inclusiv un headup display proiectat direct pe parbriz.

Confortul a fost imbunatatit, datorita scaunelor anti-oboseala, antifonarii superioare a habitaclului, suspensiei si trenului de rulare, precum si a sistemului G-Vectoring Control (GVC), care sporeste deopotriva manevrabilitatea si siguranta. Noul CX-5 vine si cu ultimele inovatii Mazda in materie de siguranta activa. La exterior, linia mai joasa a plafonului si stilul minimalist inspira o postura sportiva, dar rafinata, poate cel mai bine exprimata prin intermediul culorii premium rosu soul cristal, foarte profunda si cu reflexii stralucitoare.

Mazda CX-3 2017 si Mazda2 2017 integreaza pasiunea pentru condus pe care o regasim la orice model al producatorului. GVC este in echipare standard si ambele modele sunt disponibile cu o gama extinsa de sisteme de siguranta activa i-ACTIVSENSE care beneficiaza, printre altele, de avantajele noilor tehnologii de camere video. Mazda a mai facut imbunatatiri majore in materie de confortul interior si rafinament prin numeroase elemente, de la afisaje la volane si finisaje. Exteriorulmodelelor, atat de premiat, va ramane insa nemodificat

Cea de-a 87-a editie a Salonului Auto de la Geneva se desfasoara intr-o perioada in care Mazda este pe punctul de a inregistra un nou record la nivel global in anul fiscal ce se incheie pe 31 martie, modelele crossover reprezentand 39% din total vazarilor.De altfel, producatorul inregistreaza si al patrulea an consecutiv de crestere cu doua cifre a unitatilor vandute in Europa in 2016, bazata in primul rand pe atuurile SUV-urilor din seria CX.

Versiunile 2017 vor ajunge in Europa in primavara, iar noul CX-5 in vara.

Share

Leave a Reply

18 + 19 =