Stiri

Geneva Live: Nissan prezinta conceptul IMx KURO

De 6 martie 2018No Comments

Nissan IMx KURO a fost prezentat astazi la Salonul Auto International de la Geneva, marcând debutul european al crossover-ului concept, 100% electric, IMx.

Kuro, care inseamna „negru” in japoneza, prinde viata cu IMx, prezentat pentru prima oara la Salonul Auto de la Tokyo in octombrie 2017, cu un aspect nou, de culoare neagra, al rotilor si al capacelor, cu o grila actualizata si o noua culoare gri inchis a caroseriei.

Nissan IMx KURO ne ofera o perspectiva asupra viitorului Nissan Intelligent Mobility, viziunea companiei de a schimba modul in care masinile sunt alimentate, conduse si integrate in societate. Conceptul inovator este proiectat sa consolideze legatura dintre masina si sofer, masina fiind privita ca un partener apropiat, de incredere, ce poate oferi o experienta de conducere mai sigura, mai comoda si mai interesanta.

Imbunatatirile de pe modelul Nissan IMx KURO includ, de asemenea, integrarea tehnologiei de pionierat Nissan, Brain-to-Vehicle (B2V). B2V interpreteaza semnalele transmise de creierul soferului pentru a ajuta la conducere si pentru a ajuta sistemele autonome si manuale ale vehiculului sa invete de la sofer.

 

Share

Leave a Reply

5 × four =