Stiri

Geneva Live: Noul Range Rover SV Coupe are 2 usi si este fabricat manual

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

de Teodor Stefan

Vedeta standului Range Rover se numeste SV Coupe si a debutat in premiera mondiala in aceasta dimineata. Doar 999 de unitati vor fi produse manual de catre departamentul Special Vehicle Operations. Pretul: de la 240.000 de lire sterline.

Singurele elemente comune cu Range Rover sunt capota motorului si hayonul. In rest, totul este schimbat la SV Coupe. Propulsia este asigurata de un V8 supraalimentat de 5 litri ce dezvolta 565 CP si 516 Nm, prima 100 km/h fiind atinsa in 5 secunde. Viteza maxima: 265 km/h.

Calitatile off-road nu au fost sacrificate. SV Coupe dispune de sistemul Terrain Response 2, cutie de transfer in doua trepte, poate remorca 3,5 tone, iar vadul maxim este de 90 cm. Jantele variaza intre 21 si 23 de toli – este primul Range Rover care ofera aceasta dimensiune din fabrica – iar garda la sol este cu 1 cm mai mica decat Range Rover-ul standard.

In habitclu, clientii pot alege una dintre cele 4 nuante disponibile, scaunele fata (ventilate si incalzite) fiind reglabile pe 20 de directii. Cele din spate pot fi reglate pe 10 directii. Insertia de lemn Nautica, noua pentru Range Rover, poate fi folosita pentru decorarea volanului, consolei centrale, bordului si podelei portbagajului. Din dotarea standard nu lipsesc sistemul infotainment cu doua ecrane InControl Touch Pro Duo, head-up display-ul si sistemul audio Meridian cu 23 de incinte acustice.

Share

Leave a Reply

18 − thirteen =