HighlightStiri

Geneva Live: Noutatea Bugatti a fost prezentata

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Bugatti a ales politica pasilor marunti si marea surpriza pregatita pentru Geneva nu a adus spectacolul asteptat. Mai precis, marca alsaciana a prezentat o noua versiune a lui Chiron, una care nu aduce insa cai putere in plus.

Denumit Chiron Sport, supercarul Bugatti face economie la kilograme si devine mai rapid in viraje. Si este mult mai scump.

Bazandu-se pe o nou dinamica care creste manevrabilitatea si reseteaza suspensia, precum si pe o noua functie dinamica torque vectoring, care distribuie puterea individual pe fiecare roata in parte, Chiron Sport devine mult mai performant in viraje decat Chiron-ul normal.

In ceea ce priveste masa, vehiculul Sport a facut economie de doar 18 kg, gratie unor componente noi din fibra de carbon. Bugatti sustine ca noul Chiron Sport ajunge sa fie cu 5 secunde mai rapid decat Chiron-ul simplu pe circuitul de casa de la Nardo, fiind capabil sa accelereze pe unele viraje dincolo de 200 km/h.

Bugatti prezinta si cateva nuante de caroserie noi odata cu modelul prezentat la Salonul Auto de la Geneva si anunta un pret de 3,67 milioane dolari pentru noua versiune a supercarului.

Share

Leave a Reply

eighteen + eight =