Stiri

Geneva Live: Premiera mondiala a noii Mazda6 Combi

De 6 martie 2018No Comments
; ; ; ; ;

Mazda are un stand aglomerat la editia de anul aceasta a Salonului Auto de la Geneva, si prezinta, in premiera mondiala, noua Mazda6 Combi, in premiera europeana, noua Mazda6 Sedan si doua concepte: VISION COUPE si KAI CONCEPT, precum si motorul de generatie viitoare pe benzina SKYACTIV-X.

Noua Mazda6 prezinta un design exterior premium, mai rafinat, si modificari importante la interior. Acestea includ scaune complet noi, performanta crescuta pentru trenul de rulare SKYACTIV, dinamica imbunatatita, eficienta aerodinamica superioara, antifonare si mai buna si o gama mai larga de elemente de siguranta   i-ACTIVESENSE.

KAI CONCEPT si VISION COUPE reprezinta o incursiune in viitorul marcii Mazda. Recent desemnat „Cel mai frumos concept al anului”, VISION COUPE prezinta o caroserie in patru usi a carei carecteristica este simplitatea, eliminand orice elemente inutile, pentru a exprima o estetica minimalista, in concordanta cu filosofia de design Mazda KODO Sould of Motion, dar cu un accent specific pe modul cum se reflecta lumina pe suprafetele sale.

Oferit in exclusivitate de Mazda, SKYACTIV-X va fi primul motor comercial pe benzina din lume care utilizeaza aprinderea prin compresie. Agregatul ce revolutioneaza industria, introduce o metoda de ardere inovatoare, denumita Spark Controlled Compression Ignition (SPCCI), care combina beneficiile motorului pe benzina, cu aprindere prin scanteie, cu cele ale unei motorizari diesel, pentru a produce un motor crossover care livreaza avantajele ambelor sisteme.

Share

Leave a Reply

three × 1 =