HighlightStiri

Geneva LIVE: VW a prezentat noul model Arteon

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;
Share

Volkswagen a deschis balul la aceasta editie a Salonului Auto de la Geneva cu noul model Arteon, inlocuitorul lui Passat CC.

Marca germana doreste sa mearga in directia segmentului premium prin noul model Arteon, pozitionat ca varf de gama, cu cel mai atractiv design exterior si cel mai bine dotat interior dintre modelele Volkswagen. Inspirat din liniile conceptului Sport Coupe GTE (2015),  Arteon nu se indeparteaza in varianta de top R-Line de stilistica prototipului, remarcandu-se prin estetica atractiva a partii frontale, unde grila radiatorului face jonctiune cu blocurile optice puse in valoare de insertiile de LED-uri.

Linia curbata a acoperisului pune capat epocii sedan pe care pana la urma Passat CC a reprezentat-o, noul Arteon remarcandu-se printr-un hayon lung de tip fatsback si un portbagaj de 563 litri. Noul VW Arteon este mai lung decat Passat cu 9,4 cm, mai lat cu 4 cm si mai putin inalt cu 2,8 cm. In cabina, Arteon demonstreaza ca pana la urma este un derivat din Passat, preluand o serie de elemente si aducand in plus insertii de Alcantara, pedalier din aluminiu sau cusaturi contrastante.

Modelul R-Line se va remarca prin volanul special si un look mai sportiv.Instrumentarul de bord digital si sistemul infotainment gazduit de un display de 9,2 inch completeaza peisajul tehnologic prin eleganta si aduce in prim-plan functia de gesture control.

 

Share

Leave a Reply

twenty + thirteen =