Stiri

GM stabileste un fond de compensatii pentru cele 13 morti de care compania e responsabila

De 1 iulie 2014No Comments

GM a anuntat astazi ca a stabilit un program de compensatii pentru victimele afectate de problema sistemului de pornire. Valoarea compensatiilor nu a fost facuta publica. Pana acum sunt dovedite 54 de accidente rutiere cauzate de problemele aparute la sistemul de pornire al modelelor GM.

In cele 54 de accidente au tost inregistrate 13 decese. Chiar daca nu au facut publica suma, se estimeaza ca familia unei victime va primi circa 1 milion de dolari sau chiar mai mult iar sotul sau sotia victimei, acolo unde e cazul, va primi in plus inca 300.000 de dolari.

Gigantul american a tinut sa trimita presei o scurta declaratie semnata de Mary Barra, CEO-ul companiei. Prima femeie CEO al unui producator auto si-a exprimat compasiunea fata de victime, si a recunoscut responsabilitatea companiei.

Fondul destinat victimelor nu este folosit de GM doar pentru a recunoaste neglijenta companiei, neglijenta care a cauzat victime umane, dar si pentru a reda o raza de lumina imaginii companiei.

Totodata, compania cere un tratament corect dupa anuntul acestui fond de compensatii pentru victime si mentioneaza ca banii sunt destinati doar celor care au avut de suferit de pe urma accidentelor cauzate de sistemul de pornire al masinilor. 

Share

Leave a Reply

four × one =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373