Stiri

GM va investi 325 milioane de euro in urmatoarea generatie Volt

De 10 aprilie 2014No Comments

Chevrolet pregateste terenul pentru urmatorulVolt investind aproape jumatate de miliard de dolari in fabricile din Detroit si Brownstown, cea de-a doua locatie fiind responsabila de construirea bateriilor destinate acestui model.

Pe langa noua generatie Volt, in aceste locatii se vor mai produce inca doua modele noi despre care constructorul american nu a facut nici un fel de declaratii deocamdata, insa este posibil ca acestea sa extinda gama de modele electrice produse de GM.

Cea mai mare parte din bani, mai exact 278,4 milioane, vor fi folositi pentru modernizarea uzinei din Detroit care produce in acest moment Chevrolet Volt, Cadillac ELR, Chavrolet Malibu si Impala, precum si versiunile europene Opel / Vauzhall Ampera. Restul de 47,1 milioane de euro se vor duce catre locatia din Brownstown pentru a fi folositi la dezvoltarea urmatoarei generatii de acumulatori cu litiu.

Daca investitia decurge conform planului, anul viitor am putea vedea noua generatie Chevrolet Volt.

Share

Leave a Reply

two × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373