Stiri

Goodyear UltraGrip 8 echipeaza 1.750.000 de masini din Europa

De 18 octombrie 2013No Comments

Goodyear anunță astăzi că anvelopa sa de iarnă UltraGrip 8 a fost montată pe jante de peste 7.000.000 de ori în Europa, de la lansarea sa oficială pe piață în 2011. Cifrele au fost anunțate când anvelopa de iarnă cu numărul 7 milioane a părăsit fabrica pentru un client din Europa.

Presupunând că toate mașinile spre care au plecat anvelopele Goodyear au fost echipate pe toate cele patru roți ale lor cu astfel de anvelope, înseamnă că 1.750.000 de mașini din regiunile din Europa în care iarna este un anotimp în care anvelopele contează au rulat sau rulează pe șosele cu anvelopa Goodyear UltraGrip 8 pe durata celor mai reci luni ale anului. Această cifră face din anvelopa UltraGrip 8 una dintre anvelopele de iarnă de top de la Goodyear.

Anvelopele de marcă UltraGrip au fost lansate prima dată în 1971 și au fost produse până în prezent de peste 60 de milioane de ori, acestea ajungând acum la cea de-a opta lor generație. Generația UltraGrip 8 este creditată cu 12% din această cifră masivă, procent obținut numai în ultimii 3 ani de zile.

“UltraGrip 8 se bazează pe o tradiție a anvelopelor de iarnă care a început cu peste 30 de ani în urmă, fiind acum una dintre anvelopele noastre de iarnă de top în Europa”, declară Hugues Despres, Goodyear Brand Director pentru EMEA. “Cu 7 milioane de anvelope fabricate și montate până în prezent, UltraGrip 8 este în mod clar o opțiune de anvelopă pentru clienții noștri și așteptăm cu nerăbdare să înregistrăm în viitorul apropiat noi succese în palmares cu această anvelopă.”

 

 

Share

Leave a Reply

14 + thirteen =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373