Stiri

Google iti poate aminti unde ai parcat masina

Si pentru cei care au probleme cu memoria, mai precis cu locul unde este parcata masina, exista, de aici inainte, Google. Compania americana a lansat versiunea 4.3 al Google Search for Android, care include si Google Now.

Una dintre functiile acestui sistem este denumita „Parking Location”, iar cum ii spune si numele nu face decat sa stocheze in memoria Google map locul unde se regaseste masina. Google precizeaza a ca tinut sa vina in ajutorul celor care isi parcheaza masina intr-un loc aglomerat, in special necunoscut lor, merg in diferite locatii si nu mai stiu sa ajunga inapoi la automobil.

Sistemul functioneaza pe baza unor senzori existenti pe smartphone, responsabili cu acuratetea locatiei unde se afla masina.

Google recunoaste ca tehnologia inca nu este foarte exacta, reusind sa indice o zona aproximativa in unele situatii, insa o zona in aria careia se regaseste masina. Mai mult, Google Now ajuta soferii sa gaseasca noi locuri de parcare, in zone mai putin vizibile.  

Share

Leave a Reply

5 × four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373