Stiri

Grila Vizor si ampatament marit pentru noul Opel Astra Sports Tourer

De 2 decembrie 2021No Comments
; ; ; ; ; ;

Noul Astra Sports Tourer are aceeasi parte frontala ca si hatchbackul, adica este caracterizat de Opel Vizor, noul element de design al constructorului din Russelsheim. In aceeasi nota stilistica este realizat si spatele, cu stopuri aplatizate, prelungite pe hayon, ca si la versiunea cu cinci usi. Decuparea celui de-al treilea geam lateral, forma barei de protectie si a eleronului integrat in prelungirea plafonului sunt realizate in nota angulara a caroseriei. Breakul are un ampatament de 2,72 metri, cu 7 cm mai mare decat hatchbackul, in vreme ce lungimea totala a masinii, de 4,64 metri este mai mica cu 6 cm decat la generatia precedenta.

Insa platforma EMP2 isi arata avantajele in ceea ce priveste eficientizarea, astfel ca noul Astra Sports Tourer, nu doar ca ofera un spatiu interior mai mare pentru pasageri, ci are si un portbagaj generos (608 litri, comparativ cu 540 litri la vechiul model). In habitaclu se regaseste noua plansa de bord Pure Panel, complet digitala, cu doua ecrane de 10 inci integrate intr-o singura unitate – alaturi de priza de aer de pe partea soferului – intr-un format orizontal. Setarile uzuale, ca de exemplu climatizarea, pot fi operate, in continuare, prin intermediul butoanelor fizice.

Ca si hatchbackul, Astra Sports Tourer va fi disponibil in varianta electrificata plug-in hybrid, dar si cu motoare benzina si diesel. Puterile variaza de la 110 CP la 130 CP pentru variantele cu benzina si diesel, respectiv pana la 225 CP pentru PHEV. Transmisia manuala cu sase trepte este standard pentru motorizarile benzina si diesel, iar o transmisie automata cu opt trepte optionala pentru motoarele mai puternice si standard la hibrid.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373