Stiri

Grupul BMW luat prin surprindere de vanzarile lui i3

De 18 octombrie 2013No Comments

Chiar daca nu a ajuns inca in showroom-uri, primul model din seria “i” de la BMW are deja suficiente cereri pentru a determina compania sa ia in calcul o crestere a productiei.

Pana in acest moment au fost inregistrate peste 8.000 de rezervari, a declarat pentru Bloomberg un oficial al companiei cu ocazia unei conferinte din Amsterdam. Constructorul german va ajusta productia in functie de cerere, in aceste conditii productia pentru anul viitor depasind 10.000 de unitati.

Pretul unui model BMW i3 va fi de 34.950 de euro pentru piata din Europa, in timp ce clientii din Statele Unite vor avea de platit 41.350 de dolari. Pe Batranul Continent masina va fi disponibila incepand cu data de 16 noiembrie, urmand ca spre jumatatea anului viitor acesta sa ajunga si in SUA, Japonia si China.

Primul model electric al constructorului german este echipat cu un motor electric capabil sa produca 168 CP si 250 Nm, autonomia disponibila pentru o incarcare fiind cuprinsa intre 130 km si 180 km, daca este folosit modul EcoPro+. BMW a pregatit si o versiune echipata cu range extender, sub forma unui motor pe benzina in doi cilindri care produce 34 CP si care mareste autonomia pana la 300 km.

Share

Leave a Reply

twenty + 8 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373