Stiri

Head-up display portabil si ieftin, de la Garmin

De 9 iulie 2013No Comments

Tehnologia head-up display este pe piata de ceva timp, insa este rezervata catorva modele, in marea lor majoritate premium. Acum Garmin a “spart gheata” oferind un astfel de sistem independent care poate fi instalat practic pe orice masina.

In comparatie cu alte sisteme de acest gen de pe piata, Garmin HUD ofera soferului informatii complete despre indicatiile nsistemului de  navigatie, viteza masinii si limita de viteza din zona.

Dispozitivul proiecteaza informatiile pe un film care se aplica pe parbriz sau pe o lentila speciala.

 

Pretul de doar $130 pe care acest dispozitiv il va avea in momentul in care va ajunge la vara in rafturile magazinelor, este datorat faptului ca Garmin HUD nu este sistemul de navigatie propiu-zis ci doar dispozitivul care proiecteza informatiile pe parbriz. Indicatiile sunt preluate prin intermediul unei conexiuni Bluetooth de la un telefon mobil, care are si rol de difuzor pentru indicatiile vocale, pe care a fost intalata aplicatia Garmin Street Pilot 1 sau Navigon, acestea fiind la randul lor contra cost. Constructorul asigura compatibilitatea cu terminale Apple, Android si Windows Phone.

Share

Leave a Reply

14 − 6 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373