HighlightStiri

Hennessey transforma Ford Bronco in VelociRaptor V8

De 29 octombrie 2020No Comments

Compania Hennessey Performance Engineering va produce anul viitor ceea ce va fi numit VelociRaptor V8 Bronco. Adica un Ford Bronco modificat si transformat intr-o masinarie extrema. EcoBoost-ul V6 a fost inlocuit cu un V8 de 5 litri supraalimentat cu compresor mecanic, ce dezvolta 750 CP, care, alaturi de transmisia automata cu 10 trepte, propulseaza masina de la 0 la 100 km/h in 4,5 secunde.

Alte modificari au vizat sistemul de suspensie, in vreme ce jantele si anvelopele sunt mai mari, esapamentul din inox are o noua configuratie, iar interiorul a primit personalizare Hennesey, cu tapiterie din piele si logo embosat pe tetiere. La exterior, dincolo de garda la sol marita, VelociRaptor V8 vine cu un set de stickere dedicate, capota usor modificata, bare de protectie noi si un calandru semnat Hennessey.

Productia lui VelociRaptor V8 Bronco va fi limitata la 24 de unitati, atat cu doua, cat si cu patru usi. Hennessey ofera o garantie de 3 ani sau 36.000 mile (58.000 km), pretul masinii fiind de 225.000 USD (aproximativ 190.000 euro). Comenzile vor fi facute direct catre Hennessey prin dealerii autorizati.

Share