HighlightStiri

Hennessey tuneaza C8 Corvette la 1200 CP

De 6 decembrie 2019No Comments
; ; ; ;

Hennessey Performance Engineering (HPE) a pregatit un pachet de inalta performanta pentru noul C8 Corvette. Modificarile sunt substantiale si includ un nou sistem twin turbo pentru V8-ul pozitionat central, plus biele si pistoane din aluminiu forjat (raport de compresie 10.0:1). Puterea maxima ajunge la 1200 CP, iar pentru gestionarea ei, transmisia automata cu doua ambreiaje a fost de asemenea supusa unui proces de upgrade. Sistemul de franare este oferit de Brembo, iar suspensia ajustabila provine de la Penske.

HPE isi va pune amprenta si pe detaliile exterioare aerodinamice din fibra de carbon, incepand cu spolierul fata si pana la difuzorul posterior si imensul eleron de pe portbagaj. „Ne asteptam ca noul C8 Corvette sa confere baza de la care clientii nostri sa isi personalizeze  masinile, ceea ce in mod evident include si imbunatatirea performantelor.” a declarat John Hennessey , fondatorul companiei.

Initial, HPE planuieste sa ofere un pachet de baza, ce include un sistem de evacuare din inox pentru un sunet imbunatatit, respectiv o crestere minora a puterii motorului. Stage II va consta intr-un compresor mecanic, ce va urca puterea in jurul a 700 CP. Din 2013 si pana in prezent, HPE a modificat peste 500 de modele C7 Corvette si se estimeaza ca pentru C8 Corvette vor fi si mai multe exemplare semnate de Hennessey.

Share

Leave a Reply

three × 5 =