Stiri

Hennessey VelociRaptor este un pick-up cu peste 600 CP

De 17 decembrie 2014No Comments

Hennessey Performance a pregatit pentru noua generatie F-150 un set de modificari care te vor face sa uiti ca esti la bordul unei utilitare.

Motorul V8 de cinci litri a primit un compresor mecanic, o noua galerie de admisie, precum si un set nou de injectoare, toate ajutand la producerea unei puteri maxime de 650 CP.

Construit pe baza modelului F-150 Raptor, creatia celor de la Hennessey pastreaza tema „Baja” cu anvelope de 33″ pe jante de 17″, suspensie speciala pentru desert si protectii redesenate. Clientii pot alege din lista dotarilor optionale kit-ul de franare Brembo, luminile de zi LED si chiar un troliu, insa lista este mult mai lunga.

Pretul de 73.500 de dolari (58.745 euro) nu ar trebui sa fie o piedica pentru cei care doresc sa achizitioneze unul dintre cele 500 de exemplare Hennessey VelociRaptor ce vor fi produse. Chiar daca atentia tuturor va fi indreptata catre varianta propulsata de motorul V8, preparatorul american va oferi un pachet si pentru motorizarea V6, insa deocamdata nu ne-a prezentat mai multe detalii. 

{gallery}Hennessey VelociRaptor{/gallery}

Share

Leave a Reply

eleven + 9 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373