HighlightStiri

Hibridele Jeep vor purta sigla 4xe

De 3 ianuarie 2020No Comments
;;;;

 

Jeep va prezenta la CES Las Vegas trei modele plug-in hybrid, ca prim pas catre obiectivul din 2022, si anume existenta unei versiuni electrificate pentru fiecare model din gama. Toate versiunile Jeep plug-in sau full electric vor purta badge-ul 4xe. Cele trei vehicule 4xe care vor fi aratate la CES sunt Jeep Wrangler, Compass si Renegade.

Tot la Las Vegas va fi prezentat si conceptul Airflow Vision, bazat pe hibridul plug-in Chrysler Pacifica, ce va anticipa cateva solutii ce vor fi lansate pe modelele premium. In plus exista posibilitatea ca soferul sa imparta si cu ceilalti pasageri diferite informatii, avand in vedere ca in afara de display-ul de pe consola exista si alte ecrane dedicate celorlalti din masina. Plansa de bord aduce oricum informatii despre cum ar putea arata interioarele viitoarelor modele ale Grupului FCA. Conceptul Airflow propune culori vii si finisaje de inalta calitate conform comunicatului oficial.

De asemenea, scaunele incorporeaza o premiera in ceea ce priveste cadrul si montarea in podea, arhitectura foarte subtire si modul de prindere eliberand foarte mult loc pentru pasagerii din spate. Fiecare ocupant al habitaclului va avea posibilitatea de a-si personaliza separat iluminarea, astfel ca interiorul va putea avea mai multe zone de culoare si luminozitate. Exteriorul este al unui show car, cu aripi foarte evazate si sistem de iluminare LED. Grupul FCA nu a montat nici o sigla pe Airflow, cel putin in primele imagini oferite ca teaser. Ca detaliu, Airflow a fost un model Chrysler al anilor ’30.

 

 

Share

Leave a Reply

5 × 2 =