Stiri

High Rise Garag a inventat un head-up display pentru masinile de curse

De 23 octombrie 2014No Comments

Exact ca in jocurile video, pilotii masinilor de curse vor avea de acum posibilitatea de a avea toate informatiile in fata ochilor.

Sistemul inventat de cei de la High Rise Garag se bazeaza pe un ecran cu transparenta de 98% pe care sunt proiectate toate informatiile necesare pe un circuit, cum ar fi timpul pe tura, cel mai bun timp sau pozitia.

Mai mult, pe acest ecran poate fi proiectata o masina (ghost-car) ce arata evolutia din ultimul tur. Ecranul de 15″ va afisa in partea de jos viteza si timpul fata de ultimul tur, lucruri ce vor ajuta pilotii incepatori sa acumuleze experienta mai repede.

Produsul nu este chiar gata, insa cei de la High Rise Garag ne asigura ca software-ul este functional. Compania a demarat o campanie de stragere de fonduri care ar trebui sa finanteze procesul de productie. Pachetul cel mai scump costa 3.600 de dolari (2.850 de euro) si ofera clientilor un pachet complet ce poate fi montat pe masina fara costuri suplimentare.

 

Share

Leave a Reply

two × 5 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373