Stiri

Honda a prezentat la Sanghai conceptul Crider

De 22 aprilie 2013No Comments

Honda Crider prefigureaza un nou model ce va fi pozitionat intre Civic si Accord, lansarea versiunii de serie urmand sa aibe loc peste cateva luni.

Conceptul Crider prezentat de Honda la salonul de la Shanghai este foarte aproape de versiunea de serie, noul model urmand a fi produs in China ca parte a acordului Guangzhou-Honda, care prevede construirea aici si a modelului Accord.

Cu o lungime de 4650 mm, Crider va concura cu modele ca Citroen C4L sau Volkswagen Sagitar. Designul adoptat de Honda este destul de conservator, elementele distinctive fiind  grupurile optice cu dimensiuni generoase si grila radiatorului cromata.

Sub capota se va afla un motor de 1,8 litri care poate fi conectat, dupa preferinte, la o cutie de viteze manuala sau la una automata, ambele cu cinci trepte. Este posibil ca in gama de motoare sa-si faca aparitia si un propulsor de 2 litri, insa acest lucru nu a fost confirmat deocamdata.

Honda Crider va fi oferita la vanzare pentru inceput doar pe piata din China, pe lista aflandu-se si alte piete din Asia, insa pentru moment nu a fost luata nici o decizie in aceasta privinta

Share

Leave a Reply

seventeen − 7 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373