Stiri

Honda a prezentat prototipul noului BR-V in Indonezia

De 20 august 2015No Comments

4621661741995295048 (1)-w850

Noul model a debutat la „GAIKINDO Indonesia International Auto Show” sub forma de prototip, adica versiunea de serie ce va fi disponibila la vanzare incepand de anul viitor va avea doar cateva modificari minore.

Fiind practic o versiune crossover a MPV-ului Mobilio, BR-V va avea in plus o suspensie mai inalta si bare de amarare pe plafon,alaturi de clasicele protectii din plastic pentru praguri, aripi si partea inferioara a masinii. Constructorul japonez nu a publicat si imagini cu partea din spate a masinii, insa ne promite stopuri cu tehnologie LED modelate in forma literei „C”.

Puterea maxima de 120 CP este furnizata de un motor de 1,5 litri pe benzina aspirat natural, transmisia facandu-se prin intermediul unei cutii de viteze manuale cu sase trepte ce poate fi inlocuita, contra cost, cu una automata cu variatie continua.

Honda si-a canalizat atentia catre spatiul din habitaclu, aici putand calatorii pana la sapte persoane. Montarea unui sistem de ventilatie suplimentar pentru cel de-al doilea rand de scaune este o dotare binevenita, mai ales in Indonezia, locul unde acest model va fi construit si unde va fi comercializat in prima faza

Share

Leave a Reply

11 − nine =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373