Stiri

Honda Beat se intoarce

De 23 octombrie 2013No Comments

Constructorul japonez Honda a prezentat conceptul S660 ce prefigureaza un viitor roadster cu dimensiuni reduse.

Conceptul ce urmeaza sa fie prezentat luna viitoare la salonul auto de la Tokyo este o reeditare a modelului S600 din anii ’60 si reia traditia roadsterelor compacte dupa o pauza considerabila de 17 ani de cand modelul Beat a iesit din productie.

Judecand dupa numele si dimensiunile compacte ale conceptului S660, Honda vizeaza segmentul automobilelor usoare (Kei) cu cilindreea de pana in 660 cmc si o lungime pana in 3,4 metri, care in Japonia sunt scutite de obligatia de a avea un loc de parcare. Din pacate, acest tip de automobil dedicat legislatiei japoneze este prea mic si costisitor pentru a fi exportat, ceea ce inseamna ca nu-l vom vedea si in Europa.

Cu ocazia salonului auto de la Tokyo vom afla daca numele S660 va fi folosit si pentru versiunea de serie, sau Honda va opta pentru “Beat”, si daca aceasta este forma finala a noului roadster, sau e vorba doar de un show-car. 

Share

Leave a Reply

10 − ten =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373