Stiri

Honda Civic Tourer, confirmat pentru Frankfurt

De 8 august 2013No Comments

Honda a anuntat oficial ca va lansa noul Civic Tourer in luna septembrie, la Salonul Auto de la Frankfurt. Noul model MPV va debuta in showroom-rile europene abia in primavara anului viitor.

Versiunea Tourer va fi construita, alaturi de Civic hatchback, Honda Jazz si CR-V, in fabrica din Swindon, Marea Britanie. Producatorul nipon a deschis drumul catre noul Civic Tourer odata cu prezentarea conceptului la Salonul Auto de la Geneva din acest an.

In standul japonezilor de la IAA Frnkfurt vor mai lua loc o varianta a conceptului NSX, versiunea hatchback a lui Civic, modelul Honda Civic din WTCC si monopostul de Formula 1 McLaren MP4/4 care a castigat 15 din 16 curse in sezonul 1988.

Cat despre monovolum, Honda a spus, prin vocea inginerului-sef Adrian Killham, ca noua varianta de caroserie va purta asupra sa un plus de 40 kg fata de versiunea cu 5 usi.

Share

Leave a Reply

eighteen − 10 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373