Stiri

Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC s-a lansat in Romania

De 11 octombrie 2013No Comments

Cel mai popular model Honda din Romania este disponibil din octombrie si in echiparea cu motor diesel 1.6 i-DTEC ce promite un consum mixt de combustibil de 4,5 l/100 km.

Noul model este disponibil doar in varianta cu tractiune fata si in registreaza un nivel al emisiilor de CO2 de 119 g/km pentru un automobil care ofera toate avantajele modelului CR-V si anume, spatiu, confort, fiabilitate si un consum mic de combustibil.

Noul model “ascunde” sub caroseria de SUV a CR-V-ului o masina economica si spatioasa dedicata celor care vor sa treaca de la o masina compacta la una mai spatioasa.

Honda CR-V Diesel 1.6 i-DTEC este disponibil in România de la 21.690 EURO fara TVA, pentru echiparea Confort.

In cadrul SAB & A 2013, Honda a anuntat ca marca va fi reprezentata de acum si in zona de nord a Capitalei, prin dealer-ul honda Nord,

Operational din luna noiembrie, noul dealer aduce o experienta de 20 de ani in domeniul auto si va comercializa la noul showroom in exclusivitate automobile si motociclete Honda, piese de schimb si accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapida, diagnoza, intreţinere, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie-vopsitorie si ITP.

Tot din luna octombrie, Honda ofera in Romania garantia de cinci ani sau 160.000 km, care este valabila pentru toate masinile comercializate incapand cu data de 1 octombrie. O extindere de garanTie de pAnA la 24 luni va fi disponibilA contra cost si pentru automobilele Honda rulate.

Honda Romania ofera in peroada 1 octombrie – 31 decembrie un set de anvelope de iarna premium pentru toate masinile comercializate, marcile selectate fiin Bridgestone si Pirelli.

http://www.youtube.com/watch?v=Dxy4n0UT82o&feature=youtu.be

Share

Leave a Reply

nine − five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373