Stiri

Honda deschide primul Pop-up Store si prezinta HR-V e:HEV

De 22 noiembrie 2021No Comments

Honda Romania a anuntat deschiderea primului Honda Pop-up Store in AFI Cotroceni, intrarea Far. Modelul expus este Honda HR-V e:HEV si poate fi viziuonat in perioada 20 noiembrie – 13 decembrie. De asemenea, la stand sunt prezenti doi consilieri de vanzari, care pot oferi informatiile necesare clientilor interesati. Echiparea modelului este Advance, culoarea Premium Sunlight White Pearl, cu pretul de pornire de 32.540 euro, TVA inclus.

Bogdan Stan, Head of Commercial Division, declara: “Pentru a veni in intampinarea clientilor Honda interesati de noul model Honda HR-V e:HEV, am decis ca lansarea sa fie realizata intr-un spatiu neconventional, cu trafic mare, frecventat de clientii nostri pentru activitati cotidiene, in care vor fi placut surprinsi sa poata descoperi noua generatie HR-V e:HEV. Suntem increzatori ca pachetul complet de tehnologie si dotari, precum si experienta unica de condus oferita de tehnologia hibrid revolutionara precum si designul inspirat de coupé, reprezinta raspunsul perfect adaptat standardelor inalte ale pietei actuale. Tocmai de aceea, preconizam ca noul HR-V e:HEV va reprezenta anul viitor o pondere de peste 40% din totalul vanzarilor Honda in Romania.”

Noua Honda HR-V este oferita exclusiv cu tehnologia hibrida e:HEV, care consta intr-un motor cu benzina i-VTEC, de 1.5 litri si 131 CP si cuplau maxim de 253 Nm, in combinatie cu doua motoare electrice compacte. Sistemul e:HEV include trei moduri de condus interschimbabile, selectate automat in functie de cerintele de drum. De asemenea, sunt si trei moduri de rulare – Sport, Normal si Econ -, in timp ce accelerare si decelerarea cu o singura pedala pot fi selectate prin modul de conducere suplimentar B.

Scaunele fata au primit o noua structura, care inlocuieste vechiul sistem cu arcuri, in vreme ce pasagerii din spate au spatiu mai mare pentru picioare si umeri. De asemenea, a fost pastrat si sistemul Honda Magic Seats. Sunt disponibile doua ecrane de 7 si 9 inci, pentru instrumentarul de bord, respectiv sistemul de infotainment, conectivitatea cu smartphone-ul fiind prin Bluetooth, WiFi sau cablu in cazul Apple CarPlay, si doar prin cablu pentru Android Auto. Primele unitati urmeaza sa soseasca in primavara anului 2022, listele de comenzi fiind deschise din luna septembrie a acestui an.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373