Stiri

Honda isi extinde reteaua cu un nou dealer in zona de nord a capitalei

De 9 decembrie 2013No Comments

Honda anunta un nou dealer Honda operat independent – Honda Nord – marca fiind prezenta acum si în zona de nord a capitalei (Șos. Pipera-Tunari Nr.1), pentru a fi mai aproape de clientii sai, dar si pentru o mai buna acoperire în ceea ce priveste vizibilitatea fata de clientii noi.

Operational din decembrie, noul dealer aduce o experienta de 20 de ani în domeniul auto si va comercializa în noul showroom în exclusivitate automobile si motociclete Honda, piese de schimb si accesorii. De asemenea, va asigura servicii de constatare rapida, diagnoza, întretinere, reparatii mecanice si electrice, tinichigerie-vopsitorie si ITP.

Pâna în 2016, noul dealer Honda Nord îsi propune sa comercializeze 600 de automobile si 200 de motociclete Honda, ponderea cea mai importanta având-o modelele CR-V si Civic pentru automobile si gama NC700/750 si CB500 pentru moto.

Share

Leave a Reply

two × 4 =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373