Stiri

Honda si Mercedes, castigatorii premiilor KBB pentru imagine de brand

De 10 aprilie 2014No Comments

Kelley Blue Book a anuntat castigatorii  Brand Image Awards 2014, un concurs care pozitioneaza brandurile in functie de atentia si entuziasmul pe care il au in fata clientilor de masini noi.

Concursul este divizat intre brandurile de lux si brandurile obisnuite, plus un premium pentru categoria camionete, unde Ford au fost numiti castigatori.

Pentru al doilea an consecutiv, Honda castiga marele premiu, in timp ce Mercedes-Benz a luat laurii la categoria de lux. Honda a mai fost numita si marca cu cea mai mare incredere printre clienti, in timp ce e Kia, GMC, Mini si Chevrolet au primit premii pentru valoare, rafinament, performanta si stil.

La categoria premium au mai primit premii Lexus, Buick, Porsche sau Jaguar. Kelley Blue Book  s-a bazat, pentru acest clasament, in primul rand pe principiul perceptiei din randurile clientilor de masini noi. Rezultatele au fost stabilite in urma chestionarii a peste 12.000 de clienti.  

Share

Leave a Reply

seventeen + five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373