Stiri

Honda va lansa noul HR-V cu tehnologie e:HEV

De 19 februarie 2021No Comments
; ; ; ; ; ; ; ;

Honda a dezvaluit noua generatie a SUV-ului compact HR-V, disponibil pentru prima data cu un sistem de propulsie hybrid e:HEV, in urma actualizarii CR-V si a noilor modele Jazz lansate in 2020. Noul HR-V extinde gama electrificata Honda, pe masura ce marca se indreapta catre obiectivul sau de a electrifica toate modelele europene de masa pana in 2022. Nu au fost oferite mai multe detalii despre motorizare, dar va fi una dintre cele doua optiuni prezente acum pe Jazz si CR-V Hybrid, respectiv 1.5 turbo si 2.0 litri.

Designul noului model include o grila masiva integrata, asezonata cu o capota lunga, raportata la proportiile masinii. Interiorul adopta o linie minimalista, cu un design curat si aerisit. Sunt trei zone de comanda, dintre care doua ecrane, pentru sistemul de infotainment si instrumentarul de bord, plus interfata clasica a climatizarii. 

Datorita tehnologiei compacte, integrate a sistemului de propulsie Honda si a rezervorului pozitionat central, noul HR-V pastreaza scaunele versatile Magic Seats, care ofera posibilitatea de a le rabata pentru o podea perfect plana cat si de a ridica sezutul pentru a transporta obiecte inalte, in functie de nevoile fiecaruia.

Noul HR-V e: HEV va fi disponibil in Europa la sfarsitul anului 2021 si in Romania de la inceputul anului 2022.

Share