HighlightStiri

Hummer revine electrificat, cu 1.000 CP

De 31 ianuarie 2020No Comments

General Motors a prezentat teaser-ul noului GMC Hummer EV (intr-un spot publicitar din Super Bowl), in fapt un pick-up electric care va fi prezentat oficial pe 20 mai. Productia acestuia va avea loc in fabrica Hamtramck, din Detroit, care a fost renovata.

Primele detalii pun in evidenta numele Hummer, inserat in banda luminoasa a calandrului, care leaga practic cele doua faruri. Sigla GMC a fost pozitionata mai jos, in stanga, pe spoilerul anterior, fara a fi foarte opulenta. Partea frontala reia, in forma moderna, linia de design pe care au abordat-o predecesorii H1, H2 si H3. Ultimul Hummer a fost comercializat in 2010. 

In teaserul video este prezentat momentul in care se porneste masina, cu calandrul efectuand o secventa de incarcare luminoasa, pana la forma finala, ce uneste farurile. Primele date tehnice sunt uluitoare: 1.000 CP, 15.590 Nm (valoare obtinuta cel mai probabil la roata) si 3 secunde pentru a ajunge de la 0 la 96 km/h. Nu au fost insa oferite informatii despre celula de baterii sau autonomie si nici despre pret. Noul GMC Hummer EV va concura direct cu Tesla si Rivian.

Share

Leave a Reply

12 − 10 =