Stiri

Frankfurt LIVE: Lamborghini Huracan Spyder

De 15 septembrie 2015No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ;

huracan-spyder-10

Nu mai e un secret ca Lamborghini si-a facut bine temele pentru aceasta editie a Salonului Auto de la Frankfurt, unde va prezenta, in cadrul unei conferinte de presa, noul Huracan Spyder.

Asa cum era de asteptat. Noul Spyder de la Lamborghini continua linia estetica a versiunii coupe, renuntand la acoperisul metalic in favoarea unui soft top electro-hidraulic care necesita pentru deschidere sau inchidere  17 secunde si poate fi actionat pana la viteza de 50 km/h.

Pentru a actiona acoperisul retractabil este necesara apasarea unui buton amplasat pe consola centrala, acelasi buton putand fi actionat pentru deschiderea geamului din spate, daca masina este decapotata. Clientii pot alege intre o panza textila neagra, maro sau rosie si beneficiaza de noile imbunatatiri aduse de inginerii Lamborghini cockpit-ului astfel incat circularea aerului sa derajeze cat mai putin ocupantii. La o masa de 1.542 kg, noul model Lamborghini beneficiaza de un motor V10 de 5.2 litri cu 610 cai putere disponibili la 8.250 rpm si un cuplu maxim de 560 Nm, realizabil la 6.500 rpm. Cu acest bagaj de putere, Huracan Spyder sprinteaza de la 0 la 100 km/h in 3,4 secunde si poate atinge viteza maxima de 324 km/h.

Nu ca ar conta, dar noul Huracan prezinta un consum oficial mixt de 12,3 litri la 100 km. Lamborghini a anuntat ca va incepe primele livrari in primavara anului viitor, iar pretul modelului Spyder va incepe de la 186.450 euro plus taxe.

Share

Leave a Reply

13 + four =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373