HighlightStiri

Hypercar croat cu 1914 CP, aproape sold out dupa 3 saptamani de la lansare

De 29 martie 2018No Comments

Cu un nivel de autonomie pozitionat la 4 din maximum de 5 si 4 motoare electrice care insumeaza 1914 cai putere, hypercarul croat Rimac C_Two este aproape sold out la trei saptamani de la lansarea.

Al doilea model al micului producator croat de supercaruri electrice este programat pentru productie in 150 de exemplare la un pret de pornire de 1,7 milioane euro. Clientii mai pot adauga optionale in valoarea de circa 500 000 euro.

Hypercarul Rimac C_Two accelereaza de la 0 la 100 km/h in 1,85 secunde, beneficiaza de aportul unei baterii de 120kWh si are cate un motor electric pe fiecare roata. Cu o caroserie monococa din fibra de carbon, hypercarul electric prezinta o viteza maxima de constructie de 415 km/h si o autonomie estimata la 650 km. Bateria se poate incarca in proportie de 80% in mai putin de 30 de minute cu un dispozitiv rapid.

Prevazut la bord cu un sistem de recunoastere faciala, masina poate porni fara o cheie iar prin avansatul sistem de condus autonom, masina isi adapteaza stilul de pilotaj autonom in functie de dispozitia soferului, citita dupa cativa parametri ai expresiei faciale. Sistemul de condus autonom furnizeaza cateva sfaturi de pilotaj soferului in termeni de franare, accelerare, alegerea trasei ideale.

Share

Leave a Reply

8 + 16 =