Stiri

Hyundai a prezentat noul i10 la Frankfurt

De 10 septembrie 2013No Comments

Hyundai a prezentat la Frankfurt a doua generatie a modelului de clasa mica i10. Modelul Hyundai va intra pe piata la inceputul anului viitor si aduce noutati interesante.

In primul rand, inginerii coreeni au decis sa lungeasca vehiculul cu 80 mm si sa-i aduca un 50 mm in minus la capitolul inaltime. In acest fel, Hyundai spera sa ofere o dinamica mult mai buna si un spatiu interior sau de depozitare superior intregii clase.

Gama de motoare debuteaza cu un propulsor de 1.0 litri si continua cu un motor de 1.25 litri. Pe noua generatie a lui i10 cortina de airbag-uri si sistemul de control al stabilitatii vor fi oferite standard.  Clientii vor avea la dispozitie un portbagaj ce ofera spatiu de depozitare pentru un volum de 252 litri. 

„Fiecare aspect al masinii a fost conceput si dezvoltat riguros sa indeplineasca cerintele clientelei europene. Noul i10 imbratiseaza adevaratele valori Hyundai”, a declarat Allan Rushforth, inalt oficial Hyundai Europa. Noul i10 a fost dezvoltat si conceput in Europa iar productia se va desfasura in fabrica companiei din Turcia. {gallery}Hyundai i10{/gallery}

Share

Leave a Reply

three × five =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373