HighlightStiri

Hyundai a prezentat noul SUV Palisade

De 29 noiembrie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles un nou model SUV: Palisade. Noul model cu 7 locuri al marcii coreene va fi pozitionat in varful gamei Hyundai promitand un interior la o calitate superioara si dotari tehnologice de ultima generatie.

Preluand moda segmentului de SUV-uri medii si mari, Hyundai Palisade se infatiseaza in fata lumii intregi cu o grila frontala gigant, o capota cu nervuri, blocuri optice extrem de subtiri prevazute cu LED-uri si faruri de ceata verticale insotite de cate o banda LED dispusa in acelasi fel.

SUV-ul Hyundai mizeaza pe un design agresiv, cu accente grosolane, nu in sensul negativ al expresiei, marcandu-si astfel o prezenta robusta si apasatoare pe sosea. Daca partea frontala este una agresiva, partea din spate a fost configurata de designeri in scopuri mai degraba utilitare decat estetice. Importranta hayonului lat nu lasa loc unei stilistici atragatoare iar desenul stopurilor poarta mai degraba semnatura americana, semn ca modelul va cauta cu precadere piata de peste Ocean.

Printre functiile tehnologice pe care noul SUV le prezinta se numara Forward-Collision Avoidance Assist cu Pedestrian Detection, Blind Spot Collision-Avoidance Assist, Lane Following Assist, Rear Cross-Traffic Collision Avoidance Assist, Safe Exit Assist, High Beam Assist, Driver Attention Warning si Smart Cruise Control cu Stop and Go. Cabina este burdusita cu piele Nappa, dispune de un instrumentar de bord de 12,3 inch care se alatura display-ului central de 10,25 inch, sisteme Apple CarPlay si Android Auto, head-up display sau pad cu incarcare wirelles.

Sub capota regasim unitatea de motorizare V6 de 3,8 litri capabila sa dezvolte 291 cai putere si un cuplu maxim de 355 Nm. Motorul va lucra in tandem cu o cutie automata etajata in 8 rapoarte.

Share

Leave a Reply

18 + 7 =