Stiri

Hyundai a prezentat noul Veloster N

De 16 ianuarie 2018No Comments
; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Hyundai continua ofensiva pe segmentul de inalta performanta si prezinta la Salonul Auto de la Detroit un al doilea model din gama N, dupa i30 N. De data aceasta este vorba despre o versiune de performanta a lui Veloster – Veloster N -, care va folosi acelasi propulsor de 2.0 litri turbo cu 275 cai putere si 350 Nm ai hot hatch-ului. Hyundai nu a dat inca publicitatii cifrele performantelor pentru noul Veloster N, insa e clar ca aceasta nu se va indeparta foarte mult de ceea ce ofera hot hatch-ul, model ce ofera un timp de accleratie de la 0 la 100 km/h de 6,1 secunde.

Noul Hyundai Veloster N promite o dinamica superiora pe drumurile virajate, datorita setarii suspensiei in directia performantei si optimizarii directiei pentru un comportament mai bun la iesirea din viraje. In plus, un diferential limitat are menirea de a oferi o aderenta superioara.

Din punct de vedere stilistic, modelul se impune prin grila gigant, pragurile laterale, eleronul desprin din linia plafonului sau deflectorul spate care incadreaza iesirile duble ale sistemului de evacuare.

La interior sunt remarcabile scaunele sport din fata, volanul de mici dimensiuni si manerul special al schimbatorului. Fatetele usilor sunt insemnate de logo-ul N, asemenea instrumentarului de bord, iar tema generala are o puternica tenta sportiva. Hyundai va produce noul model in Coreea iar vanzarile vor debuta catre finele acestui an.  

 

Share

Leave a Reply

one × 3 =