Stiri

Hyundai admite ca vrea un pick-up

De 8 aprilie 2013No Comments

Hyundai s-ar putea extinde si mai mult pe piata nord-americana prin intrarea pe segmentul modelelor pick-up. Hyundai se extinde tot mai mult pe piata mondiala iar motorul acestei cresteri este reprezentat in mod special de piata americana.

Producatorul coreean studiaza posibilitatea de a  isi extinde gama catre unul dintre cele mai populare segmente de pe piata auto nor-americana, cel al modelelor pick-up.

Lee In-cheol, presedintele departamentului de vanzari Hyundai, a declarat ca specialistii companiei studiaza ce pick-up s-ar potrivi cel mai bine pentru piata din SUA.

Totul a pornit de la dealerii Hyundai din America care au cerut companiei sa produca o camioneta, pe fondul interesului manifestat de clienti. Mai mult, SUA si Coreea de Sud au semnat din 2012 un acord comercial care elimina taxele de import pentru 7 ani. Chiar daca acest avantaj este unul major, Hyundai nu vrea sa riste si sa intre pe segmentul camionetelor mari, urmand sa pregateasca un model pick-up de dimensiuni mai mici.

Share

Leave a Reply

eighteen + two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373