Stiri

Hyundai Auto Romania lanseaza o noua platforma web

De 7 august 2013No Comments

Hyundai Auto Romania a lansat noul website, accesibil la adresa www.hyundai-motor.ro. Platforma online ofera utilizatorilor sai informatii detaliate despre modelele Hyundai si despre serviciile puse la dispozitie de reteaua autorizata pe plan local, intr-o maniera inedita si adaptata celor mai noi standarde grafice.

Noul website Hyundai dispune, totodata, de o platforma dedicata accesului de pe dispozitivele mobile si introduce o serie de elemente care faciliteaza interactiunea clientilor cu marca si produsele sale.

Platforma curenta ofera informatii complete despre modelele din portofoliu, clasificarea si prezentarea autovehiculelor Hyundai realizandu-se intr-un mod practic si functional. Fiecare model dispune de o sectiune dedicata cuprinzand detalii despre preturile practicate, dotari interioare si exterioare, specificatii tehnice, elemente de siguranta, garantie, accesoriile disponibile, oferind, in acelasi timp, transparenta totala in ceea ce priveste costurile de mentenanta.

Utilizatorii au posibilitatea de a descarca manualele auto si brosurile cu informatii referitoare la modelele din portofoliul Hyundai. Pot identifica distribuitorii si reparatorii autorizati intr-un mod facil, avand la dispozitie detalii complete despre coordonatele si serviciile puse la dispozitie de aceste reprezentante. In plus, un element de noutate il reprezinta „Galeria 360º”, care permite utilizatorilor vizualizarea panoramica a modelelor, atat din interior, cat si din exterior.

Prin intermediul unei sectiuni nou dezvoltate si dedicate posesorilor Hyundai, clientii pot accesa informatii personalizate, referitoare la modelele detinute. Prin aceasta optiune, cumparatorii beneficiaza si de posibilitatea de a stoca online detalii despre modelele Hyundai. Suplimentar, sectiunile „Solicita oferta” si „Test drive” au fost dispuse pentru a sustine interactiunea utilizatorilor cu reprezentantii Hyundai.

Teodor Brusalis, Director Executiv al Hyundai Auto Romania a declarat: „Prin lansarea noii platforme oferim utilizatorilor o interfata atractiva, un mix de functionalitate si design, la inaltimea standardelor de comunicare Hyundai si a produselor pe care le livram. Sectiunile noului website sunt structurate pentru a permite accesul facil si rapid la informatiile de interes pentru clientii nostri.”

Share

Leave a Reply

5 × three =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373