Stiri

Hyundai deschide primul hotel din lume alimentat cu energie de la automobile

De 9 octombrie 2022No Comments

Noul concept de hotel dezvoltat de Hyundai presupune ca intreaga electricitate necesara utilitatilor, dar si barului si unui mic cinema sa fie furnizata de trei modele Ioniq 5. In fapt mini hotelul are doar o singura camera de oaspeti, un restaurant & bar si un cinema, fiind situat in Essex, la doar o ora de mers cu masina de Londra.

Hyundai a colaborat cu Grace Dent, scriitoare si om de televiziune, care s-a ocupat inclusiv de meniul restaurantului, realizat din alimente si bauturi la fel de inovatoare și sustenabile ca Ioniq 5, cu ingrediente provenite local din Essex.

Inainte de a realiza acest proiect, Hyundai a facut un studiu pe 2.000 de turisti britanici, iar rezultatele sunt interesante. Peste jumatate (55%) din acestia au spus ca din cauza cresterii preturilor si-au schimbat planurile de vacanta, iar 44% dintre acestia ar dori sa mearga mai mult in staycations in 2023, comparativ cu 2022. (staycation este un termen relativ nou, derivat din vacation si inseamna petrecerea concediului acasa decat peste hotare, cu excursii dus-intors de o zi la diverese obiective.

Motivele pentru care britaniciisi-au schimbat decizia au fost sustenabilitatea (25%), sprijinirea afacerilor locale (26%) si o experienta de calatorie lipsita de stresuri (27%). O camera de la Colemans Farm (numele acestui hotel) ofera cam tot ce se pot astepta oaspetii de la un hotel de tip boutique de lux. De la lumini si porturi de infarcare pana la fierbator si dus, toate fiind alimentate de un Ioniq 5 prin tehnologia Vehicle-to-Load (V2L).

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373