Stiri

Hyundai dezvaluie silueta viitorului Ioniq 6

De 21 iunie 2022No Comments

Cu putin timp inainte de prezentarea oficiala, Hyundai pune la dispozitie prima schita teaser oficiala a lui Ioniq 6. Viitorul model electric se va plasa in oferta intre Ioniq 5 si SUV-ul Ioniq 7. Profilul masinii face trimitere la silueta unui OZN, dar mergand la sursa designului, aceasta este conceptul EV-Prophecy, un fel de Mercedes-Benz CLS tunat.

Tipologia designului – „electrified streamliner” – cu linii simple si forma aerodinamica – reflecta noua abordare Hyundai de a raspunde atat nevoilor estetice, cat si celor functionale ale clientilor. Bazandu-se pe baza platforma Hyundai-Kia, Electric Global Modular Platform, folosita deja de Ioniq 5 si Kia EV6, este de asteptat ca Ioniq 6 sa fie propus in doua versiuni de baterie, de 58 kWh sau 77 kWh. Astfel, autonomia maxima ar putea trece de 500 km, in cazul bateriei mai mari si cu tractiune 2WD. 

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373