HighlightStiri

Hyundai i30 primeste un facelift si motorizari hibride

De 26 februarie 2020No Comments
; ; ; ; ;

Compacta coreenilor se improspateaza la jumatatea ciclului de viata. Faceliftul se aplica tuturor caroseriilor: hatchback cu cinci usi, break si Fastback. Barele de protectie, calandrul si farurile au fost modificate.

Acestea din urma au devenit mai inguste, incorporeaza o noua semnatura luminoasa si sunt Full Led. In plus, echiparea N-Line, cu o setare diferita a suspensiei, va fi oferita si pentru i30 Wagon. De asemenea, la exterior apar jante cu un design nou si dimensiuni ce variaza intre 15 – 18 inci, plus trei nuante noi pentru caroserie (Dark Night, Silky Bronze si Sunset Red).

La interior se remarca noile display-uri de 7 inci (pentru instrumentarul de bord) si 10,25 inci pe consola centrala, compatibil Apple CarPlay si Android Auto fara cablu. Se mai adauga un spatiu dedicat incarcarii wireless a telefonului mobil, plus tapiterii noi din material textil si piele.

Gama de motorizari cu benzina este formata din noul 1.5 litri aspirat de 110 CP cu transmisie manuala cu sase trepte, 1.0 T-GDI de 120 CP disponibil si cu transmisie automata si 1.5 T-GDI de 160 CP. Oferta cuprinde si turbodieselul de 1.6 litri in doua versiuni de putere: 115 CP si 136 CP.

Hyundai introduce sistemul mild hybrid la 48V pentru motoarele 1.0 si 1.5 T-GDI, respectiv dieselul mai puternic. Acestea se pot asocia atat cu transmisia manuala cu sase trepte, cat si cu cea automata cu doua ambreiaje si sapte trepte. Apar si cateva sisteme noi de asistenta (Lane Following Assist, Rear Collision Avoidance Assist si Leading Vehicle Departure Alert), care se adauga celor deja existente.

Share

Leave a Reply

2 × 3 =