Stiri

Hyundai ofera o editie limitata i30 N Drive-N

De 2 mai 2022mai 6th, 2022No Comments
; ; ; ; ; ;

Doar 800 unitati vor fi produse din aceasta editie limitata, dintre care 620 de exemplare sunt destinate Europei, iar 180 Australiei. Este vorba despre o versiune speciala, disponibila pentru caroseriile hatchback si fastback, in doua posibilitati de culoare exterioara: Phantom Black Pearl si Serenity White Pearl. i30 N Drive-N Limited Edition poate fi comandat atat cu transmisie manuala, cat si cu automata N DCT, cu opt trepte, dezvoltata de Hyundai. 

Elementele particulare ale exteriorului sunt jantele forjate finisate mat auriu, de 19 inci, logo-urile negre si un pachet aerodinamic. Numarul exemplarului din seria limitata se regaseste in interior, unde tapiteria este din Alcantara cu cusaturi rosii. De altfel, rosul este folosit si pentru centurile de siguranta, respectiv butoanle N de pe volan. Se adauga scaune tip scoica, trapa de sticla si un pachet complet de echipamente standard, incluzand Blind-Spot si Rear Cross-Traffic Collision-avoidance Assist. 

Pachetul Performance face parte din echiparea standard, cu programele de rulare Power, Grin si Track Sense. Utilizand butonul N Grin Shift (NGT), masina va primi un “boost” suplimentar de 10 CP pentru 20 de secunde. Puterea maxima a ramas 280 CP.

Share

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373