Stiri

Hyundai pregateste un crossover

De 17 iulie 2013No Comments

Hyundai va pregati un nou crossover entry-level. Informatia vine de la cel mai inalt nivel, John Krafcik, CEO Hyundai America, fiind cel care a vorbit despre viitorul crossover.

Stam foarte bine la sedanuri, avem o gramada de astfel de modele, dar daca te uiti la linia noastra de crossovere, vei gasi doar doua nume, Tucson si Santa Fe”, a spus Krafcik.

Liderul operatiunilor din America crede ca pe acest segment aflat intr-o mare dezvoltare, marca coreeana este mai mult decat nereprezentata. Ca urmare, Krafcik a precizat ca este evident ca urmatoare miscare pe care Hyundai o va face este introducerea unui SUV compact.  

Cum segmentul crossoverelor compacte este la mare cautare, viitorul model Hyundai are mari sanse sa fie pozitionat sub Tucson. Mai multe detalii despre acest subiect nu se cunosc, cum ar fi momentul in care SUV-ul va aparea pe piata sau specificatiile sale. 

Share

Leave a Reply

2 × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373