Altele

Hyundai prezinta habitaclul noului Elentra intr-un teaser

De 26 august 2015No Comments

21009287861864815179-w850

Constructorul coreean a publicat inca un teaser al urmatoarei generatii Elantra, de aceasta data fiindu-ne dezvaluita, intr-o arecare masura, plansa de bord.

Chair daca nu putem distinge toate detaliile din habitaclu, este clar ca Hyundai a urmat aceeasi linie „europeana” ce se regaseste si la exterior, cu forme simple care ar trebui sa atraga o parte din clientela altor constructori.

Cum era de asteptat, cea mai amre parte a butoanelor de pe consola au disparut, locul lot fiind luat de un display tactil de dimensiuni generoase pozitionat in partea superioara a consolei centrale. Tot de domeniul trecutului par a fi si ceasurile de bord clasice, in locul lor fiind un alt display, insa vom stii exact abia in momentul lansarii oficiale.

Este posibil ca sistemul audio oferit optional sa fie produs de Infiniti, acesta urmand a fi compatibil atat cu Android Auto cat si cu Apple Car Play. Conexunule USB vor fi in numar de doua, iar atat scaunele din fata cat si bancheta vor avea sistem de incalzire.

Share

Leave a Reply

16 − six =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373