Stiri

Hyundai prezinta modelul ix20 Cross destinat pietei belgiene

De 31 martie 2014No Comments

Constructorul coreean a introdus o versiune a modelului i20 destinata belgienilor cu spirit de aventura.

Sub denumirea ix20 se ascund doar modificari de ordin estetic, platforma tehnica ramanand neschimbata, cu exceptia garzii la sol care este ceva mai amre, asadar noul model va dispune doar de tractiune fata.

Cu partea frontala redesenata si cu aripile protejate cu bandouri din plastic, iX20 Cross se adreseaza persoanelor active care cauta un model versatil, dar care sa ofere in acelasi timp si un plus de personalitate.

Pentru acest model, habitaclul beneficiaza din fabrica de dorari care in mod normal s-ar afla pe lista echipamentelor optionale, dintre care amintim sistemul de navigatie cu ecran tactil, camera video pentru mersul cu spatele, pilotul automat si climatizare automata.

Motorizasrile disponibile vor fi preluate de la i20 si vor avea puteri cuplinse intre 90 CP si 115 CP. Hyundai ix20 este deja disponibil in showroom-uri la un pret de plecare de 16.999 euro.

Share

Leave a Reply

five × two =


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (1) in /home/ingvoom/public_html/wp-includes/functions.php on line 5373